Intraboss

Maakt uw werk lichter.

Autoheftafels

Heeft u ruimtegebrek? Dan zijn autoheftafels dé oplossing voor uw probleem.

Wanneer u caravans of auto's op een ander niveau wilt brengen zijn de autoheftafels van Intraboss Uitermate geschikt. Zonder al te veel inspanning kunt u door gebruik te maken van autoheftafels de auto of caravan naar een verdieping of kelder brengen om of mee ruimte te creeren of om de klant in de gelegenheid te stellen een kijkje te nemen in de auto of caravan.

Autoheftafels van Intraboss bieden oplossing voor uw ruimtegebrek

Wij werken volgens de laatste richtlijnen voor veilig werken met liften, geheel naar de Europese machinerichtlijnen van 2009. Onze autoheftafels worden als gehele installatie, voorzien van deuren, geleverd. Wanneer u wilt bestaat er ook de mogelijkheid autoheftafels casco te leveren in dat geval verstrekken we de IIB verklaring van in te bouwen machine.

Autoheftafels zijn overal toepasbaar

Onze autoheftafels zijn van oerdegelijke Duitse kwaliteit. Merken als Flexlift, Gruse, Grundei & Laweco worden wereldwijd ingezet. De autoheftafels worden op vele plekken gebruik in de autohandel en autofabrieken. Enkele voorbeelden zijn het gebruik van autoheftafels bij productieprocessen van bijvoorbeeld transportsystemen, het monteren van onderdelen aan auto's of treinen. Ook worden autoheftafels ingezet als onderdeel van een liftinstallatie.

Ook op maat gemaakte autoheftafels leverbaar

Afmetingen van de autoheftafels zijn veelal standaard, maar maatwerk is bij ons ook geen probleem. De aandrijving van autoheftafels is vaak hydraulisch, ook worden vaker elektromotorisch aangedreven autoheftafels ingezet.

Wilt u meer weten link dan door naar onze auttliften, bellen mag natuurlijk ook +31(0)33 299 00 31heftafel

Heftafel voor aanmeten van schoenen

Schaarheftafel

Schaarheftafel bij machine assemblage

goederenliften

Goederenlift in treinwerkplaats