Intraboss

Maakt uw werk lichter.

Schaarheftafels

Schaarheftafels dragen bij tot een gezondere en meer efficiƫnte werkplek!

Intraboss Schaarheftafels
Montage Schaarheftafels

Intraboss al 25 jaar leverancier van schaarheftafels

Intraboss heeft al meer dan 25 jaar ervaring in het leveren van o.a. schaarheftafels. Deze ervaring wordt iedere dag weer toegepast bij het adviseren van oude en nieuwe klanten bij het maken van een keuze uit de vele machines die intraboss kan leveren.

Intraboss terecht een expert op het gebied van schaarheftafels

De Duitse overheid heeft uitvoerig onderzoek gedaan naar het eigen merk schaarheftafels van Intraboss, Flexlift. Deze schaarheftafels zijn uitmate geschikt en veilig bevonden voor de inzet bij het op en afstapelen van pallets. Zij zijn leverbaar in een roestvrijstalen uitvoering of een uitvoering voorzien van Atex certificaat.

Ook andere topmerken schaarheftafels leverbaar

Naast het merk Flexlift is Intraboss tevens leverancier van de meest voornaamste merken op het gebied van schaarheftafels. Gruse, Laweco behoren tot de schaarheftafels die met grote regelmaat naar teveredenheid van de klant worden afgeleverd. Ook na de levering kan men terug vallen op de kennis over schaarheftafels van Intraboss.

Wilt u meer weten over schaarheftafels, link dan door naar onze intraboss. Bellen mag natuurlijk ook +31(0)33 299 00 31heftafel

Heftafel voor aanmeten van schoenen

Schaarheftafel

Schaarheftafel bij machine assemblage

goederenliften

Goederenlift in treinwerkplaats