Intraboss

Maakt uw werk lichter.

Goederenliften

Heeft u magazijnruimtegebrek?
Dan zijn goederenliften de keuze voor uw probleem.

Intraboss goederenliften
Goederenschaarlift, goederenhefmast

Goederenliften verhogen uw ruimtecapaciteit

Onze goederenliften kunnen u assisteren bij het verplaatsen van allerlei zware voorwerpen. Op deze wijze kunt u functioneler omgaan met de geschikbare ruimte in uw magazijn.


Door gebruik te maken van goederenliften van Intraboss hoeft u zich geen zorgen te maken over magazijnruimte gebrek. Wij werken volgens de laatste CE richtlijnen voor veilig werken met goederenliften, geheel naar de Europese machinerichtlijnen van 2009. Onze gebouw gebonden goederenliften worden met afsluitbare hekken als gehele installatie geleverd. Ook casco levering is mogelijk hierbij verstrekken we de IIB verklaring van in te bouwen machine.

Goederenliften zijn overal toepasbaar

Onze oerdegelijke goederenliften zijn overal inzetbaar. Zowel binnen als buiten, in stallen of op de bouw. Zij staan voor kwaliteit. Onze merken als Profipall, Gruse worden veelvuldig ingezet.


De goederenliften worden ook veelal gebruikt in de opslagsector of door logistieke dienstverleners Enkele voorbeelden hiervan zijn het gebruik in verpakkingslijnen of bijvoorbeeld bij transportsystemen. Zelfs het liften van superjachten behoort tot de mogelijkheden.

Ook custom goederenliften zijn voor Intraboss geen probleem

Custom goederenliften zijn goederenliften speciaal op de situatie van de klant gericht. Afmetingen van een gebouw zijn vaak al vaststaand dus gaan wij de goederenlift aanpassen aan de lay-out van het gebouw, We bouwen veilige goederenliften die bij oplevering gekeurd worden door de Aboma Keboma.

Wilt u meer weten link dan door naar onze Intraboss producten
Bellen mag natuurlijk ook +31(0)33 299 00 31heftafel

Heftafel voor aanmeten van schoenen

Schaarheftafel

Schaarheftafel bij machine assemblage

goederenliften

Goederenlift in treinwerkplaats