Intraboss

Maakt uw werk lichter.

Heftafel

Heeft u pijn in de rug?
Het gebruik van een heftafel kan rugklachten helpen voorkomen.

Intraboss spindel aangedreven heftafel
Spindel aangedreven heftafel

Met een heftafel werkt u in de juiste lichaamshouding

Een heftafel is een in hoogte verstelbare/bewegende werktafel. Vaak ook voorzien van wielen zodat een eenvoudige verplaatsing mogelijk is.


Rugklachten zijn de meest voorkomende lichamelijke klachten die ontstaan door een verkeerde werkhouding. Overbelasting door een foute werkhouding leiden tot lage rugklachten of wel een lumbargo. Een hoog ziekte verzuim is het gevolg. Door gebruik te maken van een heftafel kunt u dit ziekteverzuim drastisch omlaag brengen. Met een heftafel geeft u uw werknemers een fijnere werkplek. U realiseert een ergonomisch verantwoorde werkplek!

De heftafel kan op elke werkplek van dienst zijn

Intraboss levert voor iedere werkplek een gewenst heftafel. Wij leveren een degelijk stuk techniek in vele prijsklassen. Afhankelijk van de gebruiksfrequentie hebben we diverse typen en maten, zo leveren wij heftafels zoals een gereedschapheftafel, produktheftafel, pakheftafel u noemt het maar. Heftafels van Intraboss kunnen tevens geplaatst worden in complete productielijnen zoals in een matrassenfabriek of kartonfabricage.

Maatwerk is bij onze heftafels niet ongewoon

Een korte, lange, snelle of een langzaam heffende heftafel dit kan allemaal bij ons. Voor een door ons geproduceerde/geleverde heftafel is een hefgewicht van 23 of 23000 kilo geen enkel probleem.

Wilt u meer weten over een heftafel van Intraboss link dan door naar onze heftafels, bellen mag natuurlijk ook +31(0)33 299 00 31heftafel

Heftafel voor aanmeten van schoenen

Schaarheftafel

Schaarheftafel bij machine assemblage

goederenliften

Goederenlift in treinwerkplaats