Intraboss

Maakt uw werk lichter.

Palletheftafel

Een pallet op werkhoogte brengen?
Door middel van een schaarbeweging van de palletheftafel lukt het ons.

Verschillende maten pallets te handlen

Met een palletheftafel van Intraboss kunt u alle soorten en maten pallets omhoog bewegen of in een rollenbaan invoeren. De Palletheftafel is een veel gebruikt hefsysteem op werkplekken waar men met pallets werkt. Het inrijden van een pallet kan met onze platte palletheftafel met E- of U-vorm vrij eenvoudig en zonder al teveel bouwkundige aanpassingen gebeuren. De palletheftafel zorgt voor een veilige en makkelijke werkplek.

Palletheftafel voor houten of kunststofpallets

Uw productdrager of pallet wordt door de palletheftafel van Intraboss zeer snel en met grote precisie op de juiste plaats gebracht. Door de integratie van de palletheftafel in een transportsysteem weet u de pallet al snel te traceren.

Verschillende mechanieken van de Palletheftafel

Een Palletheftafel kan verschillende mechanismen hebben waarmee het platform omhoog wordt bewogen, de meest voorkomende palletheftafel is een schaarheftafel mechanisme. Verder levert Intraboss een mastgeleide pallettafel ook wel stapelaars genoemd. Door een hydraulische pompunit worden de hefcilinders uit geschoven.

Palletgewichten voor een palletheftafel

De gewichten waarmee je een palletheftafel kunt belasten verschillen van 100 kg tot ca. 2000 kg, het meest gangbare palletgewicht is 1t, met allerlei hulpmiddelen rond de Palletheftafel kan men het apparaat in beweging brengen. De palletheftafel is voorzien van vele handige toepassingsmogelijkheden.

Een palletheftafel op verschillende manieren aangedreven worden

Je kan de palletheftafel op verschillende manieren aandrijven, met een voetpomp of met een accu aangedreven hydrauliekpomp. Een vast opgestelde Palletheftafel heeft in de meeste gevallen een 230 V of 380 V voedingsspanning.

Wilt u meer weten link dan door naar onze palletheffers, bellen mag natuurlijk ook +31(0)33 299 00 31heftafel

Heftafel voor aanmeten van schoenen

Schaarheftafel

Schaarheftafel bij machine assemblage

goederenliften

Goederenlift in treinwerkplaats