Intraboss

Maakt uw werk lichter.

Heftafels

Heeft u problemen met uw rug?
Dan zijn heftafels de oplossing voor uw probleem.

Intraboss heftafels
RVS Heftafels en Apparaten

Wanneer u gedurende lange tijd in een ongunstige werkhouding werkzaam bent, zijn rugproblemen een van de meest voorkomende lichamelijke klachten. Hoogteverschillen overbruggen door het gebruik van heftafels is een klein kunstje. Het werken aan elektrisch aangedreven schaarspreiding of hydraulische heftafels maken het werk een stuk minder inspannend. Ook ruggen verdienen het om goed behandeld te worden. Het gebruik van heftafels zal het ziekteverzuim aanmerkelijk doen dalen.

Heftafels zijn overal toepasbaar

Volgens de Arbo wet is de maximale te tillen belasting 23 kilo. Het inzetten van heftafels en vastgestelde verplichte rusttijden moeten er toe bijdragen dat bij de voornamelijk mannelijke werknemers minder slijtage aan rug en ledematen veroorzaakt zal worden. Het werken aan heftafels zorgt voor meer werkplezier met minder lichamelijke inspanning.


Onze heftafels zijn van oerdegelijke Duitse kwaliteit. De door ons te leveren merken zoals Flexlift, Gruse, Grundei & Laweco worden wereldwijd ingezet. Deze worden op vele plekken gebruik in de industrie en logistieke systemen. Enkele voorbeelden zijn het gebruik bij productieprocessen bijvoorbeeld bij transportsystemen. Het monteren van onderdelen aan auto's of treinen. Ook worden heftafels ingezet als onderdeel van een liftinstallatie.

Ook op maat gemaakte heftafels leverbaar

Afmetingen zijn veelal standaard, maar maatwerk is bij ons ook geen probleem. De aandrijving is vaak elektrisch/hydraulisch, maar tegenwoordig worden vaker elektrisch aangedreven heftafels ingezet

Wilt u meer weten over onze heftafels link dan door naar onze site Intraboss, bellen mag natuurlijk ook +31(0)33 299 00 31heftafel

Heftafel voor aanmeten van schoenen

Schaarheftafel

Schaarheftafel bij machine assemblage

goederenliften

Goederenlift in treinwerkplaats