Intraboss

Maakt uw werk lichter.

Kantelaar

Wilt u producten kantelen of uitstorten?
Onze kantelaar kan u het beste helpen.

Intraboss Bakken Kantelaar
Bakken kantelaar

Werkstukken uitpakken met een kantelaar

Intraboss heeft een gevarieerd programma van kantelaars. Wij leveren u een kantelaar waarmee heffen en kantelen tot 90 graden van bijvoorbeeld palletboxen om producten uit te pakken of uitstorten op een transportband niet langer problemen opleveren. De kantelaar uit de BN serie van Gruse of de HKT kipphubtisch zijn de kantelaar bij uitstek. Ook leveren wij regelmatig een kantelaar voor het gebruik bij het keren van groete rollen van 1 tot 30 duizend kilo. U zegt het maar, veel is bij ons mogelijk.


U kunt een kantelaar inzetten wanneer producten verkeerd aangeleverd worden waardoor ze gekanteld of gekeerd dienen te worden. U kunt een kantelaar ook goed gebruiken voor het ompakken van producten of om kleine series af te tellen. Met een kantelaar kunt u uitstekend bestellingen klaar maken.

De Kantelaar als onderdeel van een Transportsysteem

We bouwen onze kantelaar als stand-alone of als deel in een complete productielijn. Bedrijven als Thyssen en Corus gebruiken een kantelaar in vele van hun verpakkings lijnen voor staalrollen (coils). Wij hebben deze speciaal voor deze lijnen geproduceerd. Wij kunnen met u meedenken wanneer het gaat om het gebruik van een kantelaar in uitzonderlijke situaties. Met complexe of een eenvoudige aansturing zijn er vele mogelijkheden. Voor meer link door naar coilhandling.

Een kantelaar zowel elektrisch, hydrolisch maar ook pneumatisch

Een veel gebruikte kantelaar is de uistort kantelaar van aardappels of kleingoed zoals kleine delen van metaal. U vraagt, wij hebben wel een oplossing.


De aandrijving van de kantelaar is vaak elektrisch/hydraulisch, maar tegenwoordig worden vaker pneumatische kantelaars ingezet. Wilt u meer informatie over de vele voordelen en mogelijkheden die een kantelaar u kan bieden, Link door naar bakkenkantelaars

Wilt u meer weten link dan door naar onze site intraboss, bellen mag natuurlijk ook
+31(0)33 299 00 31heftafel

Heftafel voor aanmeten van schoenen

Schaarheftafel

Schaarheftafel bij machine assemblage

goederenliften

Goederenlift in treinwerkplaats