Intraboss

Maakt uw werk lichter.

Schaarheftafel

Al bij Intraboss geweest voor een schaarheftafel?
Wij hebben wat u zoekt!

Schaarheftafel onmisbaar in een efficiënt magazijn of werkplaats

De werkvloer is de plaats waar het moet gebeuren. Een efficiënt ingerichte, goedlopende werkplek zorgt niet alleen voor een hoger rendement maar is ook een bijdrage aan de lichamelijke gesteldheid van de medewerkers. De schaarheftafel van Intraboss is daarin onmisbaar. De schaarheftafel biedt veel werkcomfort en is op vele plekken toepasbaar.

Waarom een schaarheftafel aanschaffen

Onderzoekers over de hele wereld zijn het eens dat door veelvuldig van houding te veranderen rugklachten worden voorkomen. Het gebruik van een schaarheftafel is bij uitstek geschikt om zwaar belastend werk uit handen te nemen. Daarnaast werkt de schaarheftafel handig en snel dus efficiënt!

Schaarheftafel en de ervaring met het gebruik ervan

Vele bedrijven in het midden en kleinbedrijf hebben inmiddels ervaring met het gebruik van de schaarheftafel , zij zouden nooit anders meer willen. De schaarheftafel geeft verlichten van de werkdruk en zorgt voor meer werkplezier.

De inzet van een schaarheftafel kan kosten besparen

De inzet van een schaarheftafel werkt kosten besparend. De schaarheftafel verbetert de logistiek en werkvolgorde in uw bedrijf, dit vindt u in positieve zin, terug in het kostenplaatje. Zowel voor het maken van een pakketje in de expeditie of het sorteren van een pallet, de schaarheftafel is overal inzetbaar.

Intraboss levert schaarheftafel op maat

Mocht u een schaarheftafel willen inzetten op een uitzonderlijke plaats of in een uitzonderlijke positie, overleg het met ons en wij zullen een voor uw situatie toepasbare schaarheftafel kunnen leveren.

Wilt u meer weten link dan door naar onze Intraboss schaarheftafels. Bellen mag natuurlijk ook +31(0)33 299 00 31heftafel

Heftafel voor aanmeten van schoenen

Schaarheftafel

Schaarheftafel bij machine assemblage

goederenliften

Goederenlift in treinwerkplaats