Intraboss

Maakt uw werk lichter.

Schaarhefwagen

Wilt u werkstukken of andere dingen verplaatsen?
Een schaarhefwagen kan u daarbij helpen.

Intraboss Schaarhefwagen
Schaarhefwagen, verrijdbare heftafel

Daarom zijn schaarhefwagens echt zo belangrijk

Schaarhefwagens van Intraboss helpen u om dingen te verzetten of af te monteren, je kan het zo gek niet bedenken of we hebben al eens iets gemaakt dat u zoekt. Door de ruime ervaringen die wij hebben met een schaarhefwagen in de werkplaatsen van o.a. Ford, Opel, BMW, VW, Porsche en vele andere automobielfabrikanten weten wij waarover we het hebben.

Wat is een schaarhefwagen

Het gebruik van een schaarhefwagen wordt toegepast bij het omhoog of omlaag brengen van voorwerpen of het verplaatsen ervan. Een schaarhefwagen draagt tot een meer efficiëntere werkplek die als ergonomisch verantwoord kan worden omschreven.

Nieuwsgierig geworden naar een schaarhefwagen

Uitgaan van een goedkope oplossing is natuurlijk leuk maar het moet wel een werkbare oplossing zijn om hetgeen u wilt uit te voeren. Kleine aanpassingen aan een schaarhefwagen kan al vaak de oplossing bieden. Intraboss als importeur van een schaarhefwagen van Guse kan samen met u een passende oplossing aanbieden, maten en gewichten vormen voor ons geen belemmering. Link uzelf door naar de standaard HF 1 en HF 2 schaarhefwagen voor een overzicht. (hebefix)

Maten en uitvoeringen van de intraboss schaarhefwagen

Een schaarhefwagen klein of groot 600 x 600 mm of andere maten kunnen door ons geleverd worden. Stel uw vraag over een schaarhefwagen aan ons middels het formulier onder aan de pagina, wij zullen u snel een gepaste oplossing bieden.

Wilt u meer weten link dan door naar onze schaarhefwagens bellen mag natuurlijk ook +31(0)33 299 00 31heftafel

Heftafel voor aanmeten van schoenen

Schaarheftafel

Schaarheftafel bij machine assemblage

goederenliften

Goederenlift in treinwerkplaats